Wij zijn

betrokken
toegankelijk
communicatief
gepassioneerd
iT-novative

Bij iT-novative hebben wij passie voor ons vak, in al haar complexiteit en veelzijdigheid. Deze passie is de drijfveer die ervoor zorgt dat wij tot het uiterste gaan om onze klanten tevreden te stellen.

Onze dienstverlening is persoonlijk en servicegericht. Bij ons bent u geen nummer maar streven wij naar het bouwen aan een lange termijn relatie. Dit betekent ook dat u van ons een eerlijk advies krijgt. Dit is niet vanzelfsprekend de duurste oplossing maar zeker ook niet de goedkoopste. Wij houden rekening met uw budget maar geven het ook aan wanneer dit niet realistisch is. Een hoog serviceniveau en de laagste prijs gaat nu eenmaal niet samen. Bij ons krijgt u echter wel waar voor uw geld.

Dankzij ons breed scala aan producten en diensten kunnen wij u op ICT gebied volledig "ontzorgen". Eén enkel aanspreekpunt voor al uw vragen over computersystemen, printers, software, website, telefonie en cloud diensten, hoe heerlijk is dat?

In onderstaande punten geven wij kort onze werkwijze weer;

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek;
  • Inventarisatie & adviesrapport inzake uw huidige infrastructuur voor € 350;
  • Indien er verbeterpunten zijn ontvangt u een offerte voor het optimaliseren van uw netwerk;
  • U kunt onze dienstverlening afnemen op uurbasis maar voor meer zekerheid kiest u voor een urenkaart of maandcontract; 
  • Goed communiceren staat bij ons centraal. Wij reageren snel en correct in elke fase van de dienstverlening; 
  • Onze rode draad is altijd "meedenken met de klant". Wanneer u een samenwerking met ons aangaat zult u zelf ervaren hoe plezierig het is als uw automatiseringspartner met u meedenkt. 

Onze werkwijze moet u niet lezen maar ervaren. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .
Ok