iT-novative heeft de status Lenovo Silver Partner gekregen! Dit betekent dat wij u nu nog beter kunnen adviseren en ondersteunen als het om Lenovo producten gaat.

Lenovo is na HP de grootste computerfabrikant ter wereld. Ze hebben een enorm breed productportfolio met niet alleen servers, desktops, workstations, notebooks (zoals de onverwoestbare Thinkpad-serie) en tablets maar ze zetten ook in op randapparatuur zoals beeldschermen en videoconferencing. Op de markt van smartphones is Lenovo vertegenwoordigd met Motorola (dat onderdeel is van Lenovo). Lenovo is er trots op alles net "een beetje anders" te doen dan de concurrentie en dat levert mooie producten op zoals de Lenovo Tab 3 Pro tablet met een ingebouwde beamer zodat je tegen de muur een scherm van 70 inch kunt projecteren. 

iT-novative is Lenovo Silver Partner geworden!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .
Ok