Een goede klant van ons heeft enkele jaren geleden geïnvesteerd in een uitgebreide backup oplossing. Aangezien het om een grote hoeveelheid data gaat is een enkele tape niet voldoende. Daarom hebben wij een "tape librairy" geleverd. Dit is eigenlijk een tape-archief met een automatische wisselaar die vanzelf de juiste/volgende tape plaatst. Bij het maken van een backup worden er meerdere tapes gebruikt waardoor de capaciteit aanzienlijk toeneemt.

Een backup is eigenlijk een verzekering die je hoopt nooit nodig te hebben. Helaas raakte er een harde schijf defect waarop zich een zeer grote hoeveelheid belangrijke informatie bevond. Deze hebben we volledig kunnen herstellen vanaf de tapeset van 2 weken geleden. Een flinke investering doet altijd even pijn maar biedt wel een belangrijk stuk zekerheid en daardoor gemoedsrust.

Ben jij die flexibele #ICT 'er die (verantwoord) door wil pakken om onze klanten "online" te houden, ondanks… https://t.co/KjbgpRoNl5

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .
Ok