Uw belangrijke data moet goed bewaard worden. Niet voor niets zet u deze regelmatig op een externe harddisk. Harde schijven zijn echter relatief gevoelig voor defecten, zeker als ze worden blootgesteld aan vallen of stoten. Transcend speelt hierop in met de StoreJet 25m. Deze harddisk is gefabriceerd volgens de strenge standaarden van het leger en voorzien van een rubber omhulsel om de kans op schade bij vallen of stoten te verkleinen.

Bij een harde schijf die aan staat en in gebruik is heeft het omhulsel weinig invloed. Een flinke tik tegen de buitenkant kan dan alsnog genoeg zijn om de schijf te beschadigen. Koppelt u hem echter los en gebeurt er iets onderweg, dan zal de rubber beschermlaag zeker zijn werk doen! Aanrader! De StoreJet is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. Informeer naar prijzen en beschikbaarheid.

transcendstorejet500

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .
Ok