Bent u gebeld door een bedrijf dat aangeeft dat een concurrent een domeinnaam die op die van u lijkt probeert te kopen? En dat u deze concurrent voor kunt zijn door jaarlijks €29.95 te betalen de komende 10 jaar? U bent niet de enige. Met enige regelmaat krijgen we vragen van ondernemers die met een soortgelijk verhaal telefonisch benaderd zijn.

 

Het verhaal is vrij simpel: Een niet nader genoemde partij zou een domeinnaam willen kopen die lijkt op een domeinnaam die u al bezit.
Bijvoorbeeld www.it-novative.com, terwijl www.it-novative.nl al van u is.

Volgens het bedrijf dat u benadert, heeft u het recht om de genoemde domeinnaam alsnog zelf te registreren. Voor het bovengenoemde bedrag met een contractduur van maar liefst 10 jaar!

We kunnen u gerust stellen, doorgaans is er helemaal geen externe partij die deze domeinnaam wil laten registreren. Het is simpelweg een truc om ondernemers geld afhandig te maken. Geef nooit akkoord als u de voorwaarden van een aanbieding als deze niet vooraf in heeft kunnen zien.

Vertrouwt u een bepaalde situatie niet? U kunt ons altijd bereiken voor advies!

Bron: www.emerce.nl

 

We geven onze #privacy op ten voordele van #gemak. Na Google, Amazon, Apple blijkt nu ook #Skype niet al te prive..… https://t.co/SiZZQVboCk
Als je medewerker van de maand wilt worden is het een goed begin om de baas een top verjaardagscadeau te geven. Dankjewel Mark! 😃 - Bekijk op Facebook